Geen jeugdlid meer?

Ben je geen jeugdlid meer, maar wil je wel betrokken blijven bij de groep? Dan is de Ramstam misschien iets voor jou!

De Ramstam komt geregeld bij elkaar op een vrijdagavond, om gezellig samen te zijn, maar vooral ook om betrokken te zijn bij de scoutingvereniging.

Enkele keren per jaar worden er activiteiten georganiseerd waar iedereen aan deel kan nemen. Verder neemt de Ramstam verantwoordelijkheid om enkele keren per jaar iets voor de gehele vereniging te organiseren. Denk aan opening speljaar, kerstviering, of een barbecue.

Vrijwilligers zijn onmisbaar !

De Ramstam bestaat grotendeels uit oud-leden van de groep. Zij dragen de vereniging een warm hart toe, en ondersteunen wanneer nodig.

Omdat velen in het verleden zelf leiding zijn geweest, kunnen zij met hun kennis en expertise, nieuwe leiding helpen te verbeteren en te ondersteunen bij het organiseren van bijvoorbeeld een zomerkamp.