Rowans en Sherpa's

 

Klaar voor een uitdaging?

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar? en ben je klaar voor een uitdaging? kom een keertje kijken bij de Rowans en Sherpa's!

Explorers

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar? Vind je het leuk om je grenzen te verkennen en te verleggen?! Dan zijn de Explorers misschien iets voor jou!

 

 

Onze aanpak

Explorers zijn jongens (Rowans) en meisjes (Sherpa’s) in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar, die gezamenlijk hun opkomsten organiseren. Zij zijn volledig zelfstandig en hebben begeleiding die hen helpt om te organiseren en verder te kijken dan bij de verkenners en gidsen nodig is.

Een zomerkamp wordt zelf vorm gegeven, en er wordt nagedacht over budgetten, programma’s, koken, etc.

Explorers zijn bijna volwassen, en de programma’s zijn in lijn met wat zij aankunnen en sluit aan bij de interessegebieden die bij de leeftijd horen.

De uitdaging!

De uitdaging bij Explorers is om er zelf iets van te maken!

Er is begeleiding die je kan helpen, maar je moet zelf om hulp vragen! Je kunt niet iemand anders de schuld geven. Je krijgt meer verantwoordelijkheid, maar die moet je wel met beide handen aangrijpen!

Ga jij de uitdaging aan?!

Kom kijken wat we doen!

De opkomsten zijn op vrijdagavond, en Rowans en Sherpa’s draaien gemengd in één groep. Iedere week is een ander groepje van 2 a 3 personen verantwoordelijk voor het maken van een programma waar iedereen aan mee kan doen, en op dezelfde manier worden er 4 weekenden per jaar georganiseerd.

 

Kom vrijblijvend 3 keer meedoen bij onze groep en kijk of je het leuk vindt.

Wij draaien iedere vrijdag van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Facebook Feed