Sponsor ons met SponsorKliks

Gratis onze scoutinggroep sponsoren terwijl u shopt in uw favoriete webwinkel? Via SponsorKliks levert u een financiele bijdrage aan onze scoutinggroep. En het belangrijkste: het kost u niets extra’s!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Scouting Sint Stanislaus Kostka ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Sint Stanislaus Kostka. En nogmaals, het kost je niets extra! Wil je ons ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Scouting Sint Stanislaus Kostka. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten die gebruikt kunnen worden voor ons activiteitenaanbod. 

IMG_7057
IMG_6844
IMG_7092
20160716_162507
Pivos 1
IMG_6820
Gidsen2
IMG_6764
IMG_7050

Vorige
Volgende

Klik hier om direct naar onze SponsorKlikspagina te gaan!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Scouting Sint Stanislaus Kostka. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Scouting Sint Stanislaus Kostka hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Scouting Sint Stanislaus Kostka weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Scouting Sint Stanislaus Kostka is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Scouting Sint Stanislaus Kostka dan niets op.

Klik hier om direct naar onze SponsorKlikspagina te gaan!