Wij zijn op zoek naar leiding en kaderleden!!

Onze scoutingvereniging kan alleen draaien door alle vrijwilligers die op vrijdagavond en zaterdagochtend en middag in de weer zijn om met de verschillende speltakken het scoutingspel te spelen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die het leuk vinden om met jeugdleden aan de slag te gaan. Ben je 16 jaar of ouder, en lijkt het je leuk om leiding te worden en een paar keer mee te draaien? Laat je uitdagen!

Heb je in het weekend of door de week wat tijd over, maar wil je geen leiding worden? We hebben altijd behoefte aan vrijwilligers die een steentje willen bijdragen. Ben je misschien handig en wil je wat onderhoud uitvoeren aan de blokhut? Of zo nu en dan een keer helpen schoonmaken? Laat je uitdagen!

Ga naar het contactformulier en laat een berichtje achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of kom langs tijdens een van onze opkomsten!
Zaterdag tussen 10:30 en 12:30 of tussen 14:00 en 16:30.

Laat jij je uitdagen?