De Blokhut

Blokhut ’t Gurke is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van Veldhoven. De blokhut is ideeal voor het organiseren van zomerkampen voor grote groepen. Blokhut ’t Gurke is een moderne blokhut (bouwjaar 2008) die van alle gemakken is voorzien.

De blokhut is geschikt voor groepen tot 150 personen. De blokhut beschikt over zes ruime lokalen waarvan er vier worden verhuurd. Daarnaast is er de mogelijkheid om tenten op te zetten in de bossen rondom onze blokhut.

In de blokhut zijn twee keukens aanwezig welke zijn te scheiden middels een schuifdeur (deze deur staat in beginsel altijd open). De keukens beschikken in totaal over twee grote gasfornuizen, twee ovens, twee vaatwassers, twee grote koel-/werkbanken, een tafelmodel koelkast en diepvries. Een koffiezetapparaat en een waterkoker zijn eveneens aanwezig. Keukeninventaris is in beperkte mate aanwezig in de keuken. Uitgebreide keukeninventaris en servies (borden, bestek, bekers, etc. voor 120 personen) kan eventueel extra worden bij gehuurd.

Aan de achterzijde van onze blokhut is een groot speelveld (grasveld) gelegen. Dit veld kan in de avond verlicht worden. Tevens is het speelveld voorzien van diverse elektra aansluitingen en een waterpunt.

Langs het speelveld ligt een (ruime) kampvuurcirkel welke gebruikt mag worden om vuur te stoken.

Kijk ook eens op de fotopagina voor een impressie van de blokhut en het terrein.